PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Valnøddetræ - Juglans regia 'Buccaneer'

Valnøddetræ - Juglans regia 'Buccaneer' 100-125 cm

Produktinformation

849,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du en god valnødde-sort, der ret tidligt bærer gode spise-nødder, så er sorten ‘Buccaneer’ interessant at se nærmere på. ‘Buccaneer er også den rette Valnødde-sort for dig, hvis du gerne vil have en god, robust sort, der ikke bliver alt for høj. Med et Buccaneer-valnøddetræ i haven vil du med tiden have et 8-10 meter højt fuldvoksent valnøddetræ, der giver dig mange lækre og sunde valnødder, du kan nyde.

Leveres i 10 liters potte, 100-125 cm. høj

 

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Juglans Regia ‘Buccaneer’ - smukt valnøddetræ med lækre, sunde valnødder

Et valnøddetræ af sorten ‘Buccaneer’ bliver 8-10 meter højt, når det er fuldt udvokset. De unge Buccaneer-valnøddetræ har en fin, glat lys bark, mens det ældre ‘Buccaneer’ Valnøddetræ får en mere mørke-brun bark med grålige nuancer. Buccaneer-valnøddetræet har dekorative, langstilkede blade og udvikler med tiden en flot bred krone.

Du opnår det bedste resultat, hvis du placerer dit ‘Buccaneer’ Valnøddetræ, hvor valnøddetræet får godt med lys. Vil du give dit valnøddetræ optimale vækstbetingelser, er det godt at plante ‘Buccaneer’ i dyb muldjord. Med et valnøddetræ af sorten ‘Buccaneer’ får du et opret valnøddetræ med god, kraftig vækst. 

Har du et Buccaneer-valnøddetræ i haven, vil du kunne glæde dig til at høste de flotte, runde ‘Buccaneer’ spise-nødder. Valnøddesorten ‘Buccaneer’ er hollandsk af oprindelse, og hører til blandt de forholdsvis nye Valnødde-sorter. Har du flere Valnøddetræer i haven, vil du få gavn af at ‘Buccaneer’ fungerer godt som bestøver for andre valnøddetræer. Buccaneer-valnøddetræets blomstring er ganske diskret, men velduftende. Blomstringsperioden falder i juni-juli måned.

‘Buccaneer’ Valnøddetræets frugter er modne i oktober og november. Du kan enten spise de lækre Buccaneer-valnødder friskplukkede umiddelbart efter høst, eller tørre og gemme dem  til senere brug. De hjemmedyrkede Buccaneer-valnødder er også velegnede til forskelligt bagværk og kager, som topping på skønne salater eller som syltede valnødder. Du kan selvfølgelig også spise dine Buccaneer-valnødder som en sund og næringsrig snack. 

Når du anskaffer et Valnøddetræ, skal du vide at dette træ hører til blandt de træer, der kaldes ‘blødere’. Det har betydning i forhold til beskæring. Det unge Valnøddetræ behøver ikke beskæres. Men ved ældre træer kan der være grund til at beskære. F.eks. ved beskadigede, eller krydsende grene. Da er det bedste tidspunkt for Valnøddetræet, hvis du beskærer i september-oktober måned.

Efter 10 år vil dette træ være ca. 5x5 meter. (BxH)

A-Kvalitet,
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets valnødtræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)