PlanteCenter Fyns logo

Spiraea

Spiraea er de rette barrodsplanter til er til dig, der drømmer om at få en frodig, blomstrende hæk. Spiraea-hække er meget dekorative, og udsender milde blomsterdufte i haven, når de blomstrer om foråret og sommeren.
En Spiraea-hæk har smukt grønt løv og en overdådig overhængende eller opret grenvækst.
Barrods Spiraea-planter er sunde og kønt forgrenede, danske hækplanter, der er fuldt hårdføre. Du kan vælge mellem forskellige sorter, og skabe lige den Spiraea-hæk, du ønsker. 

Produkter

Spiraea - meget stærke, og smukt blomstrende hækplanter

Spiraea er en meget dekorativ og stærk hæk-plante, der tåler de fleste jordtyper. Spiraea kan godt vokse i halvskygge, men blomstrer allerflottest i sol. Vælger du at lade din Spiraea-hæk stå som uklippet hæk, opnår du den mest overdådige blomstring. Samtidig er det mindre arbejdskrævende, og til glæde og gavn for havens bier. Spiræa fylder dog mere i bredden som uklippet hæk. 

Som klippet hæk bestemmer du stort set selv, hvor bred du ønsker din Spiraea-hæk skal være. Det anbefales at du klipper din Spiræa kort tid efter blomstring. Derved får du mest muligt ud af næste års blomstringsperiode. Spiraea blomstrer i maj-juni måned

For at skabe en tæt hæk af Spiraea, skal du beregne 3 til 4 stk pr meter. Er du eventuelt interesseret i større Spiraea-planter, der dækker hurtigere af end barrodsplanterne, kan du med fordel se nærmere på Spiraea Færdighæk. Vælger du disse større og mere kraftige Spiraea-hækplanter, vil du kunne etablere en færdig hæk på blot en eftermiddag. 

Du kan se alle vores barrodshækplanter her