Skeena - Kirsebærtræ

Skeena - Kirsebærtræ

Skeena Kirsbærtræ med store og faste mørkerøde kirsebær

Holder du af store, mørkerøde kirsebær, der er faste og aromatiske, og minder om dansk sommer, når det er bedst. Så er kirsebærsorten ‘Skeena’ måske det helt rette valg for dig. I slutningen af juli og begyndelsen af august måned vil du kunne høste de velsmagende Skeena-kirsebær.
Med et Skeena-kirsebærtræ i haven, får du et sundt og robust træ med en elegant og smal krone. Kirsebærtræ ’Skeena’ er selvbestøvende.

299,00 DKK

På lager - Levering Leveringstid 1-3 hverdage

Prunus avium ‘Skeena’

I maj måned vil du med et Skeena-kirsebærtræ i haven, kunne glæde dig over en pragt af smukke blomster. Fra sidst i juli og frem til første halvdel af august måned, vil du kunne nyde høsten af de lækre dybrøde Skeena-kirsebær. Kirsebær af denne sort har en god størrelse og en meget behagelig aromatisk smag.

Som sort er ‘Skeena’ både modstandsdygtig og og hårdfør. Et Skeena-kirsebærtræ bliver omkring 5-6 meter i højde og 3 meter i bredde. Skeena er et middel-kraftigt voksende kirsebærtræ, der  udvikler sig som et opret frugttræ med en flot smal krone. Et Skeena-kirsebærtræ vil trives i sol eller halvskygge.

Ønsker du at investere i et selvbestøvende kirsebærtræ, du kan nyde, at plukke friske store og velsmagende kirsebær fra, sidst på højsommeren, så er sorten ‘Skeena’ et godt valg.

Grundstamme: Prunus colt, middel

Læs mere om bestøvning af kirsebærtræer.

Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.