PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Pære med 3 sorter, Conference/Clara Frijs/Anna
Pære med 3 sorter, Conference/Clara Frijs/Anna

Pære med 3 sorter, Conference/Clara Frijs/Anna

Produktinformation

599,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Er en enkelt pæresort ikke nok, kan du få hele tre fantastiske pæresorter samlet i et pæretræ. Herfra kan du da høste både de sprøde, søde, engelske Conference-pærer, populære, aromatiske Clara Frijs-pærer og flotte gul-grønne Anna-pærer, der modner tidligt på sæsonen. Hver sort byder ind med sin særlige pæresmag, og de variende modningstidspunkter gør, at du vil opnå en udvidet høstperiode med et Familie Pæretræ.

Conference
Clara Frijs
Anna

Ikke på lager

Der er flere gode grunde til at vælge et Familie-pæretræ til haven. Udover de dejlige solmodne, sprøde og søde frugter, får du også et frugttræ, du vil kunne glæde dig over i årets løb. Særligt i foråret i blomstringstiden, står pæretræet flot med sit grønne løv og dekorative, hvide blomster. 

Clara Frijs-pærerne er spiseklar i sidste halvdel af august, ‘Conference’ er klar til høst i slutningen af september måned og ‘Anna’ modner i oktober. På den måde vil du med et enkelt Familie Pæretræ i haven kunne høste friske pærer lige fra august til oktober måned. 

Kunne du tænke dig flere gode pæresorter til haven, kunne du se nærmere på det meget elegante og slanke ‘Obelisk’ Søjle-pæretræ, der bærer søde pærer med mild vanilje-aroma, eller de fine ‘Comice’ Standard Pæretræer. Du kan se hele udvalget af enkelte pæresorter her.

Med et Pære familietræ har du mulighed for at få flere forskellige sorter af pære, uden at det fylder så meget.
Der vil være en bedre og mere sikker bestøvning og frugtsætning, samt frugter over en længere periode.
Der er 3 sorter på alle pære-familietræer hos PlanteCenter Fyn.
Find din yndlings-kombination af de lækre pærer.

A-kvalitet 
5-8 grene
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
10 l. potte
Grundstamme, Middelvoksende.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)