👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Nektarin 'Fantasia' - Prunus var. nucipersica

Nektarin 'Fantasia' - Prunus var. nucipersica

Produktinformation

449,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Når du vælger nektarin-sorten ‘Fantasia’, får du en af de absolut bedste nektarin-sorter. ‘Fantasia’ er selvbestøvende, og velafprøvet i det danske klima, og bærer smukke, røde nektariner med saftigt, gult frugtkød. Smagen af Fantasia-nektarinen er sød og aromatisk med et fint, syrligt strejf. Med ‘Fantasia’ vil du kunne glæde dig over et frugtbart og rigtbærende frugttræ, der står smukt. Denne nektarin-sort trives godt i drivhus, og gerne espalieret.

Ikke på lager

Prunus Persica ‘Fantasia - mørkerøde, aromatiske nektariner

‘Fantasia’ er et flot, busklignende træ, der vokser middelkraftigt. Vælger du ‘Fantasia’ får du et frugttræ med en meget flot grensætning. Du vil kunne høste de modne, velsmagende nektariner i sidste halvdel af august måned.

Nektariner har som bekendt, smukt, glat skind, i modsætning til ferskner der er mere dunede. Bortset fra det, er ferskner og nektariner meget ens, og betegnes med samme latinske navn, Prunus Persica. Nektariner er oprindeligt fra Central- og Østasien. I Europa kendes de siden 1600, hvor de første gang er beskrevet i England i 1616. 

Leveres i 7,5 l. potte. Buskformet

Modningsoversig for sydfrugter

 

 

A-Kvalitet
Leveres i 7,5 l.potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Nektarin

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)