PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Mirabel 'Nancy Mirabelle' - Prunus cerasifera

Mirabel 'Nancy Mirabelle' - Prunus cerasifera

Produktinformation

369,00 DKK

Kunne du tænke dig et meget frugtbart og kønt Mirabelletræ i haven, med de fineste gyldent gule mirabeller, så er sorten ‘Nancy Mirabelle’ velvalgt. ‘Nancy Mirabeller’ minder farvemæssigt meget om solmodne abrikoser, med dekorativ rødplettet solside. Frugterne fra Mirabelletræet ‘Nancy Mirabelle’ er runde og glatte, med dejlig sødmefuld og spændende, lidt krydre smag. Med et ‘Nancy’ Mirabelletræ i haven, har du modne Mirabeller, der er klar til høst sidst i august måned.

Leveres i 10 l. potte.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus cerasifera ‘Nancy Mirabelle’- smukke rød-gule Mirabeller med fantastisk dejlig smag

Prunus cerasifera ‘Nancy Mirabelle’ er et tidligtbærende og højtydende Mirabelletræ. Mirabel ‘Nancy’ er et flot, lille løvfældende frugttræ med opret og let overhængende grenvækst. Når du vælger at investere i denne skønne Mirabelle-sort, får du frugter med meget fine smagsegenskaber. Mirabeller af sorten 'Nancy' har en dejlig sød og mildt krydret smag.

Kunne du tænke dig flere spændende sorter af Mirabeller, der giver flere forskellige smagsoplevelser og farver, kan du evt. kombinere med Mirabelle-sorterne ‘Unika’ og ‘Magda Jensen’. 

Mirabelle-sorten ‘Nancy Mirabelle’ er kendetegnet ved rig bæring og frugter med sten, der  løsner let. Når du planter Mirabelle ‘Nancy’ har du rigtig gode, selvbestøvende frugttræer, der trives i havens solrige områder, eller hvor der er halvskygge.

 

A-Kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Mirabelle

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)