PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Malus sargentii - Sargantsæble

Malus sargentii - Sargantsæble 50-80 cm

Produktinformation

24,95 DKK

Med en hæk af Sargents Æble får du et helt fantastisk liv i haven. Insekter og fugle er vilde med denne tæt forgrenede hæk, hvor de kan finde masser af næring og beskyttelse. 

I maj til juni står Sargents Æble med først små, lyserøde knopper og efterfølgende et væld af store skærme af hvide, velduftende blomster. I oktober og november lyser hækken op med orange-røde, små æbler. Det er en løvfældende plante, og i efteråret er bladene smukt gule. Hårdfør hæk, som tåler placering med stærk vind.  

Mindstesalg er 100 stk.
Prisen er pr. stk.

24,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
21,95 DKK750,00 DKK
20,95 DKK2.000,00 DKK
19,95 DKK5.000,00 DKK
18,95 DKK12.000,00 DKK

Ikke på lager

I den tætte forgrening på hækken af Malus sargentii kan der komme små, tornlignende grene, de stikker ikke, men de giver rigtig god beskyttelse for fuglene mod katte og større rovfugle. Derfor kan du også forvente, at de små fugle vil tage ophold i hækken i længere tid og bygge rede i den, da den både skaber et godt ly og samtidlig indeholder et helt forrådskammer af både insekter og bær. 

Sargents Æble vokser vildt i den nordlige del af Japan på mange forskellige områder og typer af jord. 

Sargent Æble leveres som barrodsplanter, og vi anbefaler at plante 2-3 stk. Per meter for at skabe en tæt og ensartet hæk.

En rigtig flot plante, 50-80 cm

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)