PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Grøn Hinnomaki stikkelsbærbusk - Grøn Hinnonmaki

Grøn Hinnomaki - Stikkelsbærbusk

Produktinformation

149,00 DKK

Leder du efter en kraftigtvoksende og rigtbærende stikkelsbærbusk, med lækre, grønne stikkelsbær, så er sorten ‘Hinnomaki’ et godt valg. Hinnomaki-busken bliver godt 1 meter høj, og har en meget fin, frodig, overhængende vækst. ‘Grøn Hinnomaki’ blomstrer i maj måned. I juli måned vil du kunne høste de modne, let dunede, grønne stikkelsbær. ‘Grøn Hinnomaki’ er ikke tornfri, men bestemt værd at dyrke.

Ikke på lager

Ribes Uva-Crispa 'Grøn Hinnomaki' - middelstore, lækre, grønne stikkelsbær

Når du bestiller en stikkelsbærbusk af sorten ‘Grøn Hinnomaki’ modtager du en sund, stærk stikkelsbærbusk i 5 liter potte. ‘Grøn Hinnomaki’ hører til blandt de ældre, meget afholdte stikkelsbærsorter, og du kender måske netop denne sort fra din barndom. De fine, grønne Hinnomaki-stikkelsbær er klar til høst i juli. 

Når du planter en ‘Grøn Hinnomaki’ stikkelsbærbusk i haven, har du en glimrende selvbestøvende stikkelsbærsort. Du behøver derfor blot en enkelt busk, for at kunne høste de lækre, grønne Hinnomaki-stikkelsbær. 

Vil du gerne have en endnu længere sæson, en endnu rigere stikkelsbærhøst og et bredt udvalg af forskelligartede stikkelsbær, så kan du f.eks. sætte sorterne ‘Rød Hinnomaki,’ der modner tidligt, og ‘Easycrisp Lady Late', der modner sent sammen med din stikkelsbærbusk af sorten ‘Grøn Hinnomaki’. Derved får du både grønne, røde, små og store stikkelsbær, du kan anvende til forskellige spændende retter.

De grønne Hinnomaki-stikkelsbær har en rigtig god stikkelsbærsmag, og kan både spises friskplukkede eller tilberedte, efter smag og behag. De egner sig bl.a. godt til hjemmelavet saft, marmelade af havens rabarber og stikkelsbær eller en lun og krydret stikkelsbærcrumble. De grønne Hinnomaki-stikkelsbær er også velegnede til frysning.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)