PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Æble 'Guldborg'
Espalie Æbletræ
Espalie Æbletræ

Espalie Æble 'Guldborg'

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Guldborg espalie æbletræ med saftige æbler - blomstrer tidligt.

Æblesorten ‘Guldborg’ har vokset i Danmark i næsten 150 år. ‘Guldborg’ bærer de fineste små, saftige gule æbler med rød kind. Formen på disse æbler er helt særlig, og minder lidt om en kegle.
Guldborg-æbler modner ret tidligt på sæsonen, og tåler udmærket at blive gemt frem til oktober. Træets vækst er middelkraftigt, og ‘Guldborg’ udvikler en flot opret krone.  

Et sundt og hårdført æbletræ.

Ikke på lager

Espalie Æble 'Guldborg'

Sorten ‘Guldborg’ er et middelkraftigt æbletræ, hvorfra du kan høste saftige, gule æbler med rød-stribet solside.

Guldborg-sorten giver små til middelstore og kegleformede frugter, kendetegnet ved deres saftige frugtkød og friske syrlige smag.

Hvis du bestiller et Guldborg-æbletræ, får du et sundt og hårdfør æbletræ, der vokser middelkraftigt. Guldborg-æbler modner omkring midten af september, og kan fint gemmes til midt i oktober måned.

Guldborg er et kvalitets-æbletræ med middelkraftig vækst. Denne æblesort er lidt tid om at komme i bæring, men til gengæld er Guldborg-æbler værd at vente på. De er nemlig nogle af de bedste tidlige spiseæbler.

Sorten ‘Guldborg’ stammer fra Guldborghave Frugtplantage på Lolland-Falster. Guldborg-sorten kan føres tilbage til perioden omkring 1870.  

A-kvalitet 
Leveres i 10 l. potte. 
Træerne leveres i 2 gren sæt
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Bestøvningsoversigt for æbler

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)