PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Duetræ - Davidia involucrata 'Vilmoriniana'
Duetræ - Davidia involucrata 'Vilmoriniana'

Duetræ - Davidia involucrata 'Vilmoriniana' 125-150

Produktinformation

469,00 DKK

Søger du et meget elegant, blomstrende prydtræ med frisk, lysegrøn bladvækst, så er Duetræet ‘Vilmoriniana’ et smukt valg til have. ‘Vilmoriniana’ Duetræet er sundt og kraftig af vækst, og blomstrer med helt unikke, hvide blomster i maj måned. Når du planter Duetræer i prydhaven, får du dekorative bredkronede prydtræer med flotte, pyrmide-formede kroner. Duetræet står smukt enkeltstående eller i grupperinger.

Ikke på lager

Davidia Involucrata ‘Vilmoriniana’ - Duetræ med elegante hvide blomster og friskt løv

 

Når du investere i duetræer til haven, får du prydtræer med meget smukt lysegrønt løv og fantastisk flotte, hvide blomster. Blomsterne er store og hvide, og kan på afstand minde om hvide duer, der sidder på træets grene. Mange gange er Duetræerne flerstammede, og 

fuldt udvokset vil duetræet af sorten ‘Vilmoriniana’ være omkring 8-10 meter højt. 

 

Mange foretrækker at placere deres Duetræ solitært, så det kan nydes fra alle sider. Duetræer i grupperinger er også meget dekorativt. I maj og juni blomstrer Duetræet ‘Vilmoriniana’ med de meget smukke, karakteristiske, store hvide blomster. Hver blomst består af et ca. to cm stort hoved, med fine, hvide kronblade. Hvert kronblad måler omkring 8-15 cm. På engelsk kaldes duetræet ‘Handkerchief Tree’, altså lommetørklædetræ, fordi de hvide blomster også kan ses som fine hvide tørklæder, der flagrer i vinden. 

 

THC10 125-150

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)