PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Cotoneaster 'Skogholm'

Cotoneaster 'Skogholm'

Produktinformation

15,95 DKK

Ønsker du et højt stedsegrønt og samtidig dekorativt bunddække, så er Cotoneaster-sorten ‘Skogholm’ et fantastisk godt valg. Hver Skogholm-plante kan opnå en højde på 70-90 cm. og en bredde på 60-90 cm.
Denne Cotoneaster-sort er særdeles robust, og kan endda trives på udsatte steder, hvor der er meget vind. Det er også muligt at beskære Cotoneaster ‘Skogholm’ og anvende planterne som en flot, lav hæk, f.eks. rundt om bede i haven. 
Der skal bruges 8-10 planter pr. m2

Minimumskøb er 50 planter.
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 6 m2

Ved 50 stk. er prisen

 

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Ikke på lager

Cotoneaster Dammeri ‘Skogholm’ -  solidt og smukt, højt bunddække

Med Cotoneaster Dammeri ‘Skogholm’ som bunddække i haven, får du en rigtig god, kraftig og sund, ensartet og effektivt dækkende beplantning.  Et bunddække af Cotoneaster ‘Skogholm’ trives godt både i sol eller halvskygge. Slev på udsatte områder, eller skråninger, kan Cotoneaster Dammeri ‘Skogholm’ danne et solidt bunddække.

Som bonus vil du opleve et særligt rigt insektliv i haven i Skogholms blomstringsperiode i foråret. I efteråret vil mange, glade bærspisende fugle besøge bunddækket. 

De dekorative og graciøse Cotoneaster-planter kan også sættes som prydbuske eller lav hæk. De mørkegrønne, lancetformede blade, højrøde bær og fine, hvide blomster er en fornøjelse året rundt, og kan også beskæres efter ønske.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)