PlanteCenter Fyns logo
Vortebirk - Betula pendula

Vortebirk - Betula pendula

Produktinformation

549,00 DKK

Beskrivelse

Kunne du tænke dig et stort, flot prydtræ til haven, med smuk hvid stamme og overhængende grenvækst, så er Vortebirken en godt valg. En Vortebirk har kønt grønt løv forår og efterår, og får fine gule høstfarver. Vortebirke er meget smukke enkeltstående i haven, og kan også placeres i grupperinger, hvor der er god plads. Med en Vortebirk har du et sundt og robust løvfældende prydtræ, som står flot i haven hele året.

THC10 175-200 cm.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Vortebirk, Betula pendula - stort flot prydtræ med smuk hvid stamme og dybt hængende grene

Vil du gerne plante et smukt birketræ i haven med dekorativt hængende grenvækst, så Vortebirken et flot valg. Når du investerer i en Vortebirk, får du er stort prydtræ, der fuldt udvokset vil kunne blive op til 25 meter højt, med en krone på hele 8 meter i bredde. Den unge Vortebirk har fin hvid bark, mens den ældre Vortebirks bark bliver mere furet og grålig, særligt nederst på stammen.  

 

Du planter din Vortebirk på en solrig placering i haven, eller eventuelt i halvskygge. Vortebirke trives i almindelig god veldrænet havejord. Det flotteste resultat får du ved at lade din Vortebirk stå solitært i haven, hvor det kan betragtes fra alle sider. Du kan også anvende Vortebirke som læplanter eller randbeplantning. Vortebirkenes hvide bark lyser flot op i haven. 

 

En Vortebirk har en åben vækst og en meget dekorativ, søjleformet krone. Løvet består af tandede grønne blade, der får fine, gule efterårsfarver. Med en Vortebirk har du et flot, løvfældende prydtræ, der får gul-grønne rakler i marts måned.