👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Morus nigra - Sort Morbær
-30%

Sort Morbær- Morus Nigra

Produktinformation

Spar 30%

599,00 DKK

419,30 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Med ‘Morus nigra’ i haven, vil du i sommermånederne kunne høste dejlige, saftige og sødmefulde, næsten sorte Morbær. Morbær er sjældent at få i butikkerne, og er alene derfor også et bær, der er værd at dyrke selv. Morbærtræet ‘Morus nigra’ er et kønt busklignende træ, der står meget flot, også som prydtræ. De meget velsmagende Morbær er velegnet til at spise lige fra træet, og kan også bruges til bl.a. saft eller syltning.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Morus Nigra -  flot Morbærtræ med søde, mørke Morbær

Når du bestiller dit nye ‘Morus nigra’ Morbærtræ, modtager du en sund og robust Morbærplante i en 10 liters potte. Du kan placere din ‘Morus nigra’ Morbærplante, hvor der er læ og godt med sol. Morbærtræet tåler frost, men er ikke glad for blæst. 

 

Morbærtræer af sorten ‘Morus nigra’ er selvbestøvende, så du kan derfor nøjes med en enkelt plante, og stadig opnå fin bestøvning. Ønsker du at give dit Morbærtræ endnu bedre bestøvnings-muligheder,  kan du med fordel sætte din ‘Morus nigra’ sammen med den lidt lavere morbærsort ‘Mulle’.

 

Du kan plukke havens Morbær i de dejlige lune augustdage og i september. Du har altså friske morbær til sensommerretter og søde sager. Morbær smager himmelsk friskplukkede fra træet, men egner sig også godt til mange desserter og andre lækre retter med bær. Du kan også anvende din Morbær-høst til at koge hjemmelavet marmelade eller saft af. 

A-Kvalitet,
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 60-100 cm.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Morbær træ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)