👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Mandel i blomst

Sød Mandel - Ferskenmandel Prunus dulcis

Produktinformation

499,00 DKK

Har du brug for en smuk og dekorativ plante til din have, terrasse eller lignende? Så er den søde mandel-ferskenmandel (Prunus dulcis) det perfekte valg!
Den
ne flotte og lidt eksotiske plante har flotte lange, grønne blade. Den blomstre inden løvspring, med meget fine lyserøde blomster. Frugterne er ikke alene dekorative, de lækre mandler smager godt.
Ferskenmandel er selvbestøvende.

5 liter potte og buskformet, ca. 100-125 cm.

Ikke på lager

Ferskenmandel - Sød mandel 

Sød mandel er løvfældende. Søde mandel-ferskenmandel er en nem plante at passe og kræver kun lidt vedligeholdelse. Dette gør den perfekt til dem, der kun har lidt tid til at pleje haven.
Denne plante kan vokse op til 5 meter høj, men er nem at holde mindre. Dette gør den velegnet til haver, terrasser eventuelt i , hvor den kan tage sig godt ud.
Sød mandel trives i almindelig veldrenet havejord.
Søde mandel-ferskenmandel er en stærk type af mandel. Den kan overleve frost og har en god resistens overfor sygdomme. Dette gør den ideel til at plante både i haven og i potter. Dette betyder også, at den kan dyrkes mange steder i haven, men gerne på et lunt sted.
Hvis du leder efter en smuk, dekorativ plante, der ikke kræver meget vedligeholdelse eller pleje, ferskenmandel det ideelle valg. Denne flotte og eksotiske plante vil pynte enhver have eller terrasse og vil give meget smukke blomster.

Modningsoversig for sydfrugter

A-Kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Mandel

5 liter potte og buskformet, ca. 100-125 cm.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)