👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Nektarin 'Piattarina' - Tallerken/ufo-nektarin - Prunus var. nucipersica

Nektarin 'Piattarina' - Tallerken/ufo-nektarin - Prunus var. nucipersica

Produktinformation

449,00 DKK

Denne nye, spændende nektarin-sort er både sund og hårdfør. ‘Piattarina’ giver skønne, mellemstore, flade frugter, der smager dejligt. Du kan godt dyrke Piattarina-nektariner på friland, hvis du vælger en solrig placering. Du kan også have ‘Piattarina’ i drivhus. De solmodne Piattarina-nektariner har smukt, mørkerødt skind og saftigt gyldent frugtkød. I sidste halvdel af august, vil du kunne høste de lækre nektariner af sorten ‘Piattarina’.

Ikke på lager

Prunus Persica var. Nucipersica - ny, robust nektarin-sort med lækre, rød-gule frugter

Med et nektarintræ af sorten ‘Piattarina’, får du et dekorativt, busket frugttræ med sund,  kraftig vækst. Vælger du at dyrke din Piattarina-nektariner på friland modner de en smule senere, end hvis du sætter planten i drivhus. 

Prunus Persica er det latinske navn for både nektariner og ferskner. På mange måder minder frugterne også om hinanden. Den mest tydelige forskel er, at nektarinernes skind er glat, mens ferskenfrugterne har dunet skind. 

Nektariner er Sydfrugter, og findes ikke naturligt, vildtvoksende i Norden. Oprindeligt stammer Prunus Persica fra Asien. Dog har nektariner været dyrket i Europa længe, faktisk lige siden 1600-tallet. 

Modningsoversig for sydfrugter

 

A-Kvalitet, buskformet.
Leveres i 7,5 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Dansk produceret kvalitets Nektarin

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)