PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Liquidambar styraciflua 'Gumball'

Liquidambar styraciflua 'Gumball'

Produktinformation

679,00 DKK

Kunne du tænke dig et pragtfuldt Virginsk Ambratræ i haven, så er sorten ‘Gulball’ en af de absolut bedste. Ambra Liquidambar styraciflua ‘Gumball’ er et meget smukt prydtræ med dekorative, håndlappede blade, der står grønne og friske i sommerperioden, inden de skifter fantastisk flotte, gyldne høstfarver. Ambratræet ‘Gumball´har mildt duftende bark og bladvækst. Du kan få et meget flot resultat med et Virginsk Ambratræ solitært eller i grupperinger i haven.

Ikke på lager

Ambratræet ‘Gumball’ er en meget dekorativt løvfældende prydplante, som står smukt i haven og giver et varieret udtryk i løbet af året. Med Ambra Liquidambar styraciflua ‘Gumball’ har du et flot forgrenet prydtræ, der står friskt med græsgrøn bladvækst i foråret og sommeren. I sensommeren skifter Ambra ‘Gumball’ til flotte efterårsfarver. Barken på det ældre Ambra ‘Gumball’ prydtræ er kork-lignende og meget charmerende.

 

Du kan plante dit nye Virginske Ambratræ i sol eller delvis skygge, i almindelig god havejord. ‘Gumball’ Ambratræet har middelkraftig, opret vækst, og er et sundt og kønt prydtræ. Når du vælger sorten ‘Gumball’ får du et prydtræ med flot  kugleformet krone, der vokser og trives rigtig fint på et lidt et beskyttet voksested, hvor Liquidambar styraciflua ‘Gumball’ ikke udsættes hverken for kraftig vind eller hård frost.

 

Kunne du tænke dig et prydtræ med gyldne til røde og violette nuancer i efteråret, så vil du kunne få meget glæde af det smukke ‘Gumball’ Ambratræ. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)