PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lapins - Kirsebærtræ

Lapins - Kirsebærtræ 3-4 grene

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Fantastisk mørke, søde, aromatiske og hjerteformede kirsebær i røde og mørke-røde farvetoner. Det er hvad du kan høste fra sorten Lapins, fra slutningen af juli til midt i august måned. Lapins er skønne som friskplukkede spisebær, og også meget velegnede som ingrediens i forskellige retter og desserter.
Denne kirsebærsort er frugtbar, yderst højtydende og selvbestøvende. Samtidig er den en rigtig god bestøver for andre kirsebærtræer, der også har en tidlig blomstring.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Lapins Kirsebærtræ med store og pæne bær.

Kirsebær af sorten Lapins er røde i grundfarve og har en smuk dybt rød dækfarve.

Lapins-kirsebær er store og runde frugter med en lille tilspidsning. Kirsebær af denne sort bliver omkring 20 mm store. Modnings-tidspunktet for Lapins-bær er fra medio juli til midt i august måned. Konsistens-mæssigt er Lapinskirsebær faste i frugtkødet.

Som sort er Lapins højtydende og sund. Lapinskirsebærtræet er selvbestøvende, og også fungerer samtidig også rigtig godt som bestøver for mange andre kirsbærsorter, der blomstrer i samme periode.

Lapins er en meget udbytterig sort, der giver en fin høst af brede og hjerteformede, mørkerøde kirsebær. Lapins-træets bær er en skøn spise friskplukkede fra haven. De kan også fint fryses og anvendes senere. F.eks. til grød, kager eller som et kølende bær i en drink.

Som frugt-træ, er Lapins kraftigt voksende og kendetegnet ved en forholdsvis stejl og opret grenvækst. Under gunstige forhold kan Lapins-kirsebærtræet blive helt op til 8 meter højt. Kronen på Lapins-kirsebærtræet er bred og fyldig.

Lapins er en tidligt blomstrende kirsebærsort. I april-maj måned prydes Lapins-træet af et smukt, hvidt blomsterflor.

Lapins er oprindeligt en Canadisk sort. Denne kirsebærsort er blevet til som en krydsning mellem kirsebærsorterne ‘Stella’ og ‘Van’. Lapins kan føres tilbage til 1965, og har været kendt i Danmark siden 1980’erne.

Lapins Kirsebærtræer er selvbestøvende.
Lapins kan også fås som Dværgtræ, der bliver ca. 2 meter højt

A kvalitet 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme P.colt, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets kirsebærtræ.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)