PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lambert Filbert/Zellernød - Duo hassel

Lambert Filbert/Zellernød - Duo hassel

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Lamberts Filbert/Zellernød - Duo hassel

Kunne du tænke dig to gode hassel-sorter i haven, der indbyrdes fungerer som bestøvere for hinanden, og dermed giver optimale betingelser for en god frugtsætning, så er en duo-hassel et rigtig godt valg. Med en Duo-hassel af sorterne Lambert Filbert og Zellernød, får du to meget velsmagende sorter, der er lette at knække. Lambert Filbert-hasselnødder er friske og fyldige i smagen, mens Zellernødder er mere milde og let sødlige. Begge sorter er meget produktive, og de vil tilsammen give dig en god og varieret høst af friske nøddekerner.

Når du køber duo hassel får du to hasselbuske i samme potte. Dette sikrer bestøvningen af planterne, da dette kræver to forskellige hasselbuske.

Store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylos Avellana ‘Lamberts Filbert/Zellernød’ - produktiv og rigtbærende Duo hassel

Når du investerer i kvalitets-nøddebuske af sorterne Lamberts Filbert og Zellernød, får du to kraftige og flotte, oprette nøddebuske i en solid 10-liters potte. Sammensætningen af de to sorter sikrer bestøvningen, fordi de to sorter indbyrdes fungerer godt som bestøvere for hinanden. 

Hasselsorten ‘Lamberts Filbert’ er meget dyrkningsværdig, fordi den både er sund og frugtbar. Holder du af nødder med frisk og fyldig smag, så er det netop hvad du vil kunne høste fra denne kvalitets-sort. Lamberts Filbert-nødderne  er dekorative, aflange nødder i fin, tynd skal, omsluttet af en lang hase. Denne sort bærer modne nøddekerner i oktober, november og december måned . I februar og marts måned blomstrer denne sort. 

Zellernød-sorten er en rigtig god, storfrugtet hassel-sort. Zellernødder modner i september til november måned, og giver dig en god høst af milde nøddekerner med sødlig smag. Zellernød-hasselbusken er en frugtbar og rigbærende sort, der giver faste og velsmagende nøddekerner. Kernernes skal er middelkraftig og sidder i en kort hase. 

Både Lamberts Filbert og Zellernødder kan gemmes til senere brug, hvor der er tørt og ikke for varmt. De friske nødder smager fantastisk mildt, og kan spises som et sundt og næringsrigt mellemmåltid. Du kan også anvende dine nødder fra haven som ingrediens i lækre retter eller bagværk. Du kan også lave en meget lækker snaps af dine hjemmedyrkede hasselnødder.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Duo Hassel

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)