PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Kranstop - Stephanandra incisa 'Crispa'

Stephanandra incisa 'Crispa'

Produktinformation

17,95 DKK/stk

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kranstop 'Crispa' er en nydelig, grøn, løvfældende bunddækkeplante, der har en meget fin, tæt overhængende vækst, der dækker godt. Først på sommeren prydes Kranstop-bunddækket af et væld af små hvide blomster. I efteråret får dit Kranstop-bunddækkets bladvækst meget skønne, varme, gyldne farver.

Kranstop-planten giver et 70-90 cm højt bunddække.
Trives både i sol og skygge.
Der skal plantes 4 til 6 planter pr. m2.

Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

17,95 DKKpr. stk.

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
16,95 DKK120,00 DKK
15,95 DKK500,00 DKK
14,95 DKK1.500,00 DKK
13,95 DKK4.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Stephanandra incisa 'Crispa' - 

Du kan anlægge et smukt område med Kranstop 'Crispa' på en solrig placering i haven, eller i et område med halvskygge. Kranstop kan du plante i helt almindelig havejord. Er du interesseret i bunddække til en større beplantning, er Kranstop 'Crispa' meget velegnet og fantastisk dekorativ. Når du vælger Kranstop 'Crispa', får du en bunddække-type, der breder sig med middelkraftig vækst.

Kranstop 'Crispa' er også meget anvendelig mellem større stedsegrønne træer eller buske, hvor det står smukt med sin let spredte, tandede og lappede bladvækst. Hver Kranstop-plante bliver omkring en halv til en hel meter høj, og nær ved en meter i bredde. Når dit nye Kranstop-bunddække er veletableret, tåler det kraftig beskæring, 

Dit Kranstop-bunddække blomstrer med mange, nydelige, hvide blomsteraks i de tidlige sommerdage i juni og juli måned. Kranstop Crispas efterårsfarver, gør denne bunddække-type særligt interessant for dig, der ønsker at sætte kulør på efterårs-haven. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)