PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Jonkheer van Tets - Ribsbusk

Jonkheer van Tets - Ribsbusk

Produktinformation

169,00 DKK

Ribsbuske er populære, traditionelle, skandinavisk frugtbuske, som mange holder af at dyrke i haven. Med ribssorten ‘Jonkheer van Tets’ investerer du i meget sunde og kraftige frugtbuske med rigtig god bærsætning. Jonkheer van Tets-ribs har en god, velafbalanceret, syrligt-sød ribssmag, med en flot højrød kulør. Hvert enkelt busk af denne ribs-sort vil opnå en fuld højde på op til 1,5 meter, og nå en tilsvarende brede, på en solrig placering i haven.

Ikke på lager

Ribes Rubrum ‘Jonkheer van Tets’ - meget velsmagende klare, røde ribs

Ribes Rubrum ‘Jonkheer van Tets’ er hårdføre og robuste ribsbuske, der vokser godt i klimaet i Danmark. Sætter du dine ribsbuske i sol eller halvskygge, vil de vokse godt. 

Der må gerne være sol og luft mellem planterne. På den måde opnår du den sundeste vækst og får en rigtig god bærsætning. 

Hvis du planter dine ‘Jonkheer van Tets’ med en meters mellemrum mellem hver plante, kan du skabe et flot hegn af ribsbuske. Ribssorten ‘Jonkheer van Tets’ er meget let at dyrke. 

Dine ribsbuske trives særlig godt, når du planter dem i jord, der er rig på hummus. 

Du kan få meget glæde af de solmodne Jonkheer van Tets-ribs fra din have. Friske smager de syrligt-søde bær dejligt, som ingrediens i smoothies eller rystet med sukker, til rysteribs. Du kan også anvende sommerens røde ribs til smukt farvet ribsgelé, saft eller rødgrød. Som dekoration på en flot anretning er de dekorative, friske røde sommerbær også meget velegnede. Du kan fryse de overskydende bær, og gemme dem til senere brug. 

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Ribs

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)