👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Japansk Lærk - Larix kaempferi
Japansk Lærk - Larix kaempferi med kogle
Japansk Lærk - Larix kaempferi med høstfarve

Japansk Lærk - Larix kaempferi 100-125 cm

Produktinformation

299,00 DKK

Den Japanske Lærk, Larix kaempheri, er et kønt og robust prydtræ med flot kegleformet krone. Når du vælger Japansk Lærk, får du et løvfældende nåletræ af kraftig vækst. Japanske Lærketræer har smukke, mørkegrønne nåle med blålige nuancer og dekorative oprette kogler. I efteråret skifter den Japanske Lærks løv til pragtfulde, gule høstfarver. Fuldt udvokset bliver havens Japanske Lærk 15-20 meter høj, med en 3-4 meter bred krone.

A-kvalitet 
Leveres i 5 l. potte. Leveringshøjde 100-125 cm
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Ikke på lager

Japansk Lærk (Larix kaempferi) er et smukt nåletræ, der tilføjer elegance til enhver have. Kendt for sine bløde, lysegrønne nåle om foråret, der skifter til en gylden farve om efteråret, tilbyder det en betagende sæsonmæssig variation.

Træet er hårdført og vokser hurtigt, ideelt til både store og små haver. Det kan nå en højde på 15-20 meter og trives i solrige områder med veldrænet jord. Japansk Lærk er også modstandsdygtig overfor sygdomme, hvilket gør det til et nemt og pålideligt valg for haveentusiaster, der ønsker et lav vedligeholdelsestræ med stor visuel effekt.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)