PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Havtorn 'Frugana'

Havtorn 'Frugana'

Produktinformation

199,00 DKK

Havtorn ‘Frugana’ er en rigtig god hunplante, der sætter et væld af sunde, velsmagende, orange Havtorn, hvis blot du sørger for, at den får selskab af en Havtorn hanplante i haven. ‘Frugana’ Havtorn-busken bliver omkring 4 m høj, når den er fuldt udvokset. Med en god, solrig placering i haven, vil du opnå en tæt frugtbusk, samt et rigt udbytte af de sunde, vitaminrige frugter. Havtorn af sorten ‘Frugana’ kan høstes i september måned.

Ikke på lager

Hippophae rhamnoides ‘Frugana’ - hunplante med fantastisk sunde, orange Havtorn

En ‘Frugana’ Havtorn har smukke, smalle, sølv-blanke blade, torne og bærer flotte orange frugter. ‘Frugana’ Havtornplanten er en bærsættende hunplante, der vil kunne give dig en meget fin høst af sunde, vitaminrige bær, fulde af antioxidanter og god smag. Denne sort er forædlet i Tyskland, og trives rigtig godt i det danske klima. 

Du modtager dine nye, robuste Havtorn-buske i 5 liters potter. Du bør investere i både en han-plante og en hun-plante, for at sikre bestøvning. Med en han-havtorn i nærheden, vil ‘Frugana’ sætte rigtig mange, sunde, orangefarvede bær. ‘Frugana’ trives i sandholdig jord eller almindelig havejord, der ikke er for leret. Det bedste resultat og den tætteste Havtorn-plante opnår du ved at plante den i fuld sol.

Havtorn er meget nøjsomme frugtbuske, der kan trives selv i meget mager og sandholdig jord. De tåler endda salt, og kan vokse på skrænter og skråninger, hvor de skaber læ og ly for fuglelivet. ‘Frugana’ Havtorn-buske sætter frugter, der kan høstes sidst på sensommeren og i det begyndende efterår. 

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Havtorn

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)