PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Hængebirk - Betula pendula 'Tristis'

Hængebirk - Betula pendula 'Tristis' 175-200 cm

Produktinformation

599,00 DKK

Holder du af Birketræer, med smukke hvide stammer og grene der svajer i vinden, så er Hængebirken ‘Tristis’ nok præcis det du søger til haven. Hængebirken Betula Pendula ‘Tristis’ er et flot, robust, mellemstort prydtræ, der vil stå meget flot solitært i haven. Du kan ogs plante Hængebirke i grupper eller som en pragtfuld allé. Hængebirke af sorten ‘Tristis’ har kønne ruderformede små blade, der er grønne forår og sommer, og gule i efteråret.

THC10 175-200 cm. 

Ikke på lager

Hængebirk, Betula Pendula ‘Tristis’ - elegant hvid stamme og dekorative, dybt hængende grene

Når du vælger at købe en Hængebirk af sorten ‘Tristis’, får du et stort, bredt prydtræ med flot hvid og grå stamme, og dekorativt hængende grene. Løvet består af små ruder-formede blade, der er lysegrønne i foråret og sommeren. I efteråret får Hængebirkens blade gule høstfarver. Betula Pendula ‘Tristis’ kan plantes, hvor der er sol i haven, gerne i almindelig god fugtighedsbevarende havejord. 

 

Den fuldvoksne ‘Tristis’ Hængebirk er et mellemstort prydtræ, der vil være 15-20 meter høj med en 4-6 meter bred krone. Du vil kunne glæde dig over ‘Tristis’ hængebirkens dekorative overhængende grenvækst året rundt. Særligt kønt står Hængebirkene i foråret, hvor det nyudsprungne løv er friskt grønt og træet bærer gule-grønne rakler.  ‘Tristis’ Hængebirke er robuste og vindtolerante prydtræer med moderat vækst.  

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)