PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Easycrisp® ‘Lady Late’® - Stikkelsbærbusk

Easycrisp Lady Late - Stikkelsbærbusk

Produktinformation

149,00 DKK

'Easycrisp' 'Lady Late' er en nyere stikkelsbærsort, der giver meget store mørkerøde bær. Bærrene er ikke behårede og busken er næsten uden torne.

Udbyttet er stort med mange lækre bær. Sorten er sent modnende, i slut juli - august.

Desuden er 'Easycrisp' 'Lady Late' en meget sund og sygdomsresistent sort og fuldt hårdfør i dansk klima.

Ikke på lager

Ribes Uva-Crispa 'Easycrisp' 'Lady Late' - store, lækre, mørkerøde stikkelsbær

Når du bestiller en stikkelsbærbusk af sorten ‘Easycrisp’ ‘Lady Late’ modtager du en sund, stærk stikkelsbærbusk i 5 liter potte. Det er en nyere sort, der hurtigt er blevet populær, da den både har et stort til meget stort udbytte, er næsten tornfri og er en meget sund sort. De store, mørkerøde stikkelsbær er klar til høst i slut juli til august.

Når du planter en ‘Easycrisp’ ‘Lady Late’ stikkelsbærbusk i haven, har du en glimrende selvbestøvende stikkelsbærsort. Du behøver derfor blot en enkelt busk, for at kunne høste de saftige, mørkerøde ‘Lady Late’-stikkelsbær. 

Vil du gerne have en endnu længere sæson, en endnu rigere stikkelsbærhøst og et bredt udvalg af forskelligartede stikkelsbær, så kan du f.eks. sætte sorterne ‘Gul Hinnomaki,’ der modner tidligt, og ‘Tatjana’, der modner midt på sæsonen, og ligeledes er tornfri, sammen med din stikkelsbærbusk af sorten ‘Easycrisp’ ‘Lady Late’.
Derved får du både gule, grønne og røde, og små og store stikkelsbær, du kan anvende til forskellige spændende retter.

De store, saftige ‘Lady Late’-stikkelsbær kan spises direkte fra busken og egner sig også godt til hjemmelavet saft, marmelade af havens rabarber og stikkelsbær eller en lun og krydret stikkelsbærcrumble. De er også velegnede til frysning.

Trives i almindelig god havejord og fuld sol eller halvskygge.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)