👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Cosford/Halleske Kæmpe - Duo Hassel

Cosford/Halleske Kæmpe - Duo Hassel

Produktinformation

429,00 DKK

CORYLUS AVELLANA 'COSFORD' / CORYLUS AVELLANA 'HALLESKE KÆMPE'

‘Cosford’ er en glimrende engelsk hassel-sort, der bærer meget dyrkningsværdige, ovale nødder i tynd skal, du let kan knække mens Halleske Kæmpe bærer brede, kegleformede velsmagende nødder i kraftig skal.

Med Cosford/Halleske Kæmpe Duo Hassel får du begge sorter, og samtidig sikrer du dig en rigtig god bestøvning, fordi disse to hassel-sorter fungerer rigtig godt som gensidige bestøvere.

Store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylus Avellana ‘Cosford/Halleske Kæmpe’ - kraftig og rigtbærende Duo hassel

Cosford er en storfrugtet og meget produktiv hasselbusk af middelkraftig vækst. Denne hassel-sort bærer middelstore hasselnødder i tynd skal, der gør det let at komme til nøddekernerne. Cosford-nødder har en kort hase, og sidder ofte placeret parvis på hasselbusken. Du kan høste Cosford-hasselnødder fra og med oktober. 

Høstperioden for Halleske Kæmpe falder i samme periode, nemlig i oktober-december. Storfrugtede. Denne hasselsorts frugter er bredere, meget dekorative og holder sig godt. 

Når du opbevare din nødde-høst lidt køligt og tørt, kan de holde sig længe. Du kan anvende de milde friske nødder til en sundt og næringsrigt snack, eller som ingrediens i salater og topping på morgenmadsprodukter, sammen med frisk frugt. Du kan også anvende nøddehøsten til lækre kager og desserter. De hengemte nødders smag, er mere fyldig, end smagen på de friske nødder.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Duo Hassel

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)