PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Avnbøg - Carpinus betulus 'Rockhampton Red'

Avnbøg - Carpinus betulus 'Rockhampton Red' 200-250 cm.

Produktinformation

675,00 DKK

Prydtræet ‘Rockhampton red’ er en meget flot Avnbøg, der giver haven flot farvespil. Særligt i sensommeren og efteråret, vil du få meget glæde af din ‘Rockhampton red’ Avnbøg, når den pryder haven med fantastisk flot orange-rødt løv. I foråret og i sommermånederne er Avnbøgen frisk og grøn. Du kan plante ‘Rockhampton red’ Avnbøge i grupper eller solitært i haven. Du kan også anvende ‘Rockhampton red’ i dekorativ randbeplantning.

Ikke på lager

‘Rockhampton red’ Avnbøg -  fantastisk flot orange-rødt efterårsløv

Kunne du tænke dig et prydtræ, der står exceptionelt flot i efteråret, så er Carpinus betulus ‘Rockhampton red’ et træ, du vil elske. Når sommeren aftager skifter løvet på Avnbøgen ‘Rockhampton red’ til de smukkeste, kraftige orange-røde farver. Planter du dette prydtræ sammen med stedsegrønt bunddække, eller andre flotte stedsegrønne buske og træer, kan du opnå en flot kontrast. 

Den fuldt udvoksede ‘Rockhampton red’ Avnbøg bliver 8-12 meter høj, med en krone der vil være 3-4 meter bred. Det er selvfølgelig vigtigt at der er plads til at træet kan udfolde sig, der hvor du vælger, at det skal stå i din have. I foråret har ‘Rockhampton red’ friske grønne blade ved udspring. Senere bliver løvet mørkere grønt igennem sommeren. Avnbøge som ‘Rockhampton red’ står meget smukt solitært, eller i grupperinger i haven, gerne på en solrig plads eller en placering i halvskygge. Du kan plante Avnbøgen i almindelig næringsrig havejord.

THC10 200-250 cm

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)