PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Bøg - Fagus sylvatica 'Dawyck' 175-200

Søjlebøg - Fagus sylvatica 'Dawyck' 125-150 cm

Produktinformation

579,00 DKK

Kunne du tænke dig smukke Søjle Bøgetræer med friske, lysegrønne bøgeblade i foråret, frodigt grønt løv i sommermånederne og kønne høstfarver i efteråret. Så er Fagus Sylvatica ‘Dawyck’ præcis hvad du søger. Denne smukke Bøg har en dekorativ, søjleformet krone og en gennemgående stamme. Du kan anvende Søjlebøgen ‘Dawyck’ solitært, i grupperinger eller i meget flotte alléer. Søjlebøgen er et sundt og hårdfør prydtræ.

A-kvalitet 
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 125-150 cm
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Ikke på lager

Søjlebøg, Fagus Sylvatica ‘Dawyck’ - pragtfuld søjleformet krone med friske, grønne blade 

‘Dawyck’ Søjle-bøgetræer er sunde og robuste prydtræer med kraftig vækst. Du kan fint plante søjlebøge som pragtfulde enkeltstående træer i din have, eller du kan anvende din Søjlebøg i randbeplantning. En tredje mulighed er at skabe en særlig flot allé af de flot formede Søjlebøge. I foråret er Søjlebøgens løv særligt smukt, lysegrønt. I juni-juli måned skifter ‘’Dawyck’ søjlebøgens blade til en mørkere grøn kulør. I slutningen af sommermånederne og i sensommeren får søjlebøgen fine, gul-brune høstfarver. 

Du kan plante din nye ‘Dawyck’ søjlebøg på en god solrig placering i haven, eller eventuelt i halvskygge- ‘Dawyck’ Søjlebøge trives bedst i god næringsrig havejord. Fuldt udvokset vil Fagus Sylvatica ‘Dawyck’ kunne opnå en højde på 15-20 meter. Det er godt at have med i sin planlægning, inden man vælger placering til dette flotte, oprette prydtræ, med smukt søjleformet krone. 

THC10 125-150 cm

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)