👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Paradisæble 'Hyslop'

Paradisæble 'Hyslop' 175-200 cm.

Produktinformation

599,00 DKK

Har du æbletræer i haven, der kræver fremmedbestøvning, og kunne du godt tænke dig at plante et prydtræ, der samtidig har nytteværdi, så er Paradisæbletræet ‘Hyslop’ velvalgt. ‘Hyslop’ er en fantastisk god bestøver for mange af havens æbletræer. Samtidig er Paradisæbletræet ‘Hyslop’ dekorativt, med sin pragtfulde blomstringsperiode, hvor træet står med smukke, hvide blomster. Paradisæbletræet ‘Hyslop’ blomstrer i april og maj måned.

THC10 175-200 cm.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - den 7. januar 2022

Når du planter et ‘Hyslop’ Paradisæbletræ i haven, skal du tænke på, at det med tiden vil opnå en højde på omkring 4-5 meter, og en bredde på 3-4 meter. Der skal altså være plads til et prydtræ af denne højde og bredde, der hvor du vælger at placere dit nye frugttræ. ‘Hyslop’ paradisæble-sorten har opret vækst og danner en køn, rund krone med overhængende grenvækst. Paradis-æbletræerne trives i sol eller delvis skygge, og du kan plante dem i almindelig god havejord.

Paradisæbletræet ‘Hyslop’ danner frugter på 3-4 cm. Paradisæbler af sorten ‘Hyslop’ er 

let duggede, flot orangefarvede frugter med kraftig rød dækfarve. ‘Hyslop’ paradisæbler modner mellem september og december måned. ‘Hyslop’ Paradisæbler er søde, små spiselige æbler med meget fin aromatisk smag og en anelse bitterhed. Frugtkødet er fint hvidt og kan sagtens nydes friske. Frugterne kan også med fordel tilberedes til f.eks. paradisæblegelé eller anvendes som ingrediens i hjemmelavet cider. 

Med et ‘Hyslop’ Paradisæbletræ i haven har du en meget sund og hårdfør sort af Paradisæbler. ‘Hyslop’ står smukt som solitærtræ i haven, hvor det kan nydes fra alle sider. Det kan også give et flot resultat, hvis du placerer flere Paradisæbletræer i grupperinger. 

Paradisæbletræer egner sig rigtig godt som både pryd- og frugttræ til den fuglevenlige have. 

Du kan høste de modne 'Hyslop' Paradisæbler i oktober-november måned.

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)