PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Magnolia 'Susan'
Magnolia 'Susan'
Magnolia 'Susan'

Magnolia 'Susan' 80-100 cm

Produktinformation

649,00 DKK

Magnolia 'Susan' er kendt for sin robuste natur og sine smukke, imponerende blomster. Denne sort producerer dybt lilla-røde blomster, der blomstrer fra april til juni. Blomstringen er typisk lidt senere end hos de fleste andre magnolier og 'Susan' er derfor bedre stillet i forår med sen nattefrost.

Blomstringen varer typisk 3 uger, hvor nye, behageligt duftende blomster springer ud og afløser de gamle efterhånden som de afblomstrer. Disse mørkerosa blomster er ikke kun en fryd for øjet; de tiltrækker også sommerfugle og andre bestøvende insekter, hvilket giver liv i forårshaven.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Magnolia 'Susan' er en af 'de 8 piger' - otte magnolia hybrider, der blev udviklet i USA i 1955-56. Sorterne er alle meget smukke og udvalgt netop på grund af deres lidt senere- og længerevarende blomstring, i forhold til de fleste magnolia sorter. De fleste, inklusiv 'Susan', er opkaldt efter døtrene til de ansatte på arboretetet hvor sorterne blev udviklet.

Med en forholdsvis kompakt vækst når 'Susan' en højde på omkring 2,5 til 3,5 meter, hvilket gør den ideel til både små og store haver.

For at opnå de bedste resultater bør Magnolia 'Susan' plantes i sol til halvskygge. Den foretrækker en veldrænet, let sur til neutral jord og kan med fordel plantes i en muldrig havejord forbedret med spagnum. Selvom 'Susan' er relativt hårdfør, vil en beskyttet placering fremme en rigere blomstring og beskytte mod sen frost.

Magnolia 'Susan' vil med dets robuste natur og smukke vinrøde blomster, flotte grønne blade og sølvgrå bark, bringe farve og skønhed i enhver have.

A-Kvalitet, 80-100 cm
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets magnolietræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)