PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Magnolia x soulangeana
Magnolia x soulangeana
Magnolia x soulangeana

Magnolia soulangeana 80-100 cm

Produktinformation

649,00 DKK

Magnolia x soulangeana er også kendt som Almindelig Magnolia. Soulangeana er meget populær i hele verden, og med god grund. Dens blomstring i april-maj måned er utroligt flot, hvor hele træet står i blomst på samme tid. Et fantastisk skue, der ikke kan andet end imponere og glæde enhver der ser det.

Magnolia soulangeanas blomster er flot hvide med rosa skær. Blomstens nederste del kan være mere eller mindre rosa i farven. På grund af blomsternes flotte form kaldes træet også nogengange tulipan-magnolia, omend det ikke skal forveksles med det ægte tulipantræ, der er et helt andet træ.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Soulangeana er egentlig en hybrid af to andre arter i Magnolia-slægten, der kom til Europa fra Kina og Japan. I Frankrig blev disse arter krydset i 1820 af en tidligere kavalleriofficer fra Napoleons hær, og man kan sige at hvor Napoleon aldrig eroberede De Britiske Øer, er det gået anderledes godt for Magnolia x soulangeana.
Denne nye, flotte Magnolia kom hurtigt til Storbritanien, hvor den i dag er en af de mest populære magnolier i de britiske haver. Ligesom det også er tilfældet i resten af Europa og i USA.

Magnolia soulangeana er en stor busk eller et lille træ, ofte flerstammet. Den kan nå en højde på 4-6 meter og en bredde på ca. 3 meter. 

Blomsterne, som er træets mest iøjnefaldende træk, er smukt hvide med rosa skær og nuancer. Disse store, skålformede blomster er ikke kun bemærkelsesværdige for deres størrelse og skønhed, men også for deres søde, subtile duft, som også bidrager til at gøre træet et forårshit for havens bestøvende insekter.

Magnolia x soulangeana foretrækker en placering i fuld sol til delvis skygge med en veldrænet, frugtbar havejord. Den er forholdsvis hårdfør og tilpasser sig godt til forskellige jordbetingelser, men trives bedst i let sur til neutral jord. Denne magnolia variant er let at passe, hvilket gør den til et godt valg for både erfarne haveejere og nybegyndere.

A-Kvalitet, 80-100 cm
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets magnolietræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)