PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Magnolia 'Galaxy'
Magnolia 'Galaxy'

Magnolia 'Galaxy' 125-150 cm

Produktinformation

869,00 DKK

'Galaxy' er en rigtig flot magnolia med store rosa til rosarøde blomster. Blomsterfarven er markant lysere på indersiden af blomsten end udenpå.

Magnolia 'Galaxy' blomstrer typisk i maj til juni måned med dens store, smukke, tulipanformede blomster, der siden åbner sig ud i en bred skål.

Ikke på lager

Dette opsigtsvækkende træ kan nå en højde på ca. 6 meter og en bredde på 3 meter. 'Galaxy' er en sort, der virkelig lever op til sit navn, med en overflod af storblomstrede, rosarøde blomster, der blomstrer i slutningen af foråret.

Blomsterne, der åbner sig fra elegante, spidse knopper, er først tulipanformede og udsender en diskret, indbydende duft. Disse imponerende blomster kommer før bladudviklingen, hvilket skaber en formidabel visuel kontrast til de nøgne grene og sikrer, at 'Galaxy' står som et smukt blikfang i forårshaven.

Plantet i fuld sol til halvskygge og i veldrænet, nærende havejord, vil 'Galaxy' trives og skabe skønhed og glæde i haven, år efter år. Træet er tilpasset det danske klima, men vil alligevel klare sig bedre på en placering i læ for den værste vind

Som med de fleste magnolier vil vækstformet typisk være flerstammet og busket

Magnoli 'Galaxy' vil pryde enhver have med sine store, flotte, rosa blomster og de store, fine matgrønne blade efter blomstring.

A-Kvalitet, 125-150 cm
Leveres i 15 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets magnolietræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)