👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Magnolia 'Black Tulip'
Magnolia 'Black Tulip'

Magnolia 'Black Tulip' 80-100 cm

Produktinformation

929,00 DKK

Magnolia 'Black Tulip' udgør et imponerende blikfang i enhver have med sine karakteristiske mørkrosa blomster. Denne Magnolie sort er sent blomstrende, i april-juni. Her pryder den haven med de smukkeste, mellemstore, bæger- eller tulipanlignende blomster, der har en tiltalende, svag duft.

'Black Tulip' har form som et lille træ eller en busk og er som de fleste magnoliatræer ofte flerstammet. Efter blomstring får træet store æggeformede, matgrønne blade, der i oktober skifter til flotte lysegule høstfarver inden løvfald.

Ikke på lager

'Black Tulip' vokser til en højde på 4-5 meter og breder sig 2-3 meter i omfang. Dens vækst er opret og middelkraftig, hvilket gør den til en ideel kandidat for både små og store haver. Bladene er store og ægformede.

Denne Magnolia er fuldt hårdfør og tilpasset det danske klima, men trives bedst hvis den placeres i sol eller halvskygge og i læ for vinden. Den foretrækker en let, veldrænet og fugtighedsbevarende jord, gerne muldrig og let sur. 

Uanset om du har en stor landejendom eller en mindre byhave, tilføjer Magnolia 'Black Tulip' et unikt og betagende element i haven. Dette flotte træ, med dets smukke mørkrosa blomster, vil være med til at skabe skønhed og æstetik i enhver have.

A-Kvalitet, 80-100 cm
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets magnolietræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)