👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Japansk Prydkirsebær - Prunus Subhirtella 'Accolade' i blomst

Japansk Prydkirsebær - Prunus Subhirtella 'Accolade' 80 cm stamme

Produktinformation

699,00 DKK

Bring elegance og farve til din have med Japansk Prydkirsebær 'Accolade'. Denne smukke prydtræ-sort pryder haven med sine overvældende lyserøde blomster i foråret, der danner en betagende kontrast til det frodige, grønne løv.

Her får du et fint lille træ, men med en stor skønhed. Som forårets bebuder blomstrer det allerede i april – maj med talrige lyserøde blomster. Hvert år kan disse træer få folk til at stoppe op ved haver og parker for at beundre og fotografere den smukke trækrone i fuld flor.

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 8-12 hverdage

Henover sommeren står det flot grønt med mindre ægformet og mørkegrønne blade. I efteråret lyser det igen op i landskabet med en smuk bronzefarvet efterårsløv.

Denne Japanske Prydskirsebær, der hedder Prunus Subhirtella 'Accolade', trives bedst på en solrig placering i haven, men kan også trives i halvskygge. Træet står godt i en almindelig næringsrig havejord og klarer sig fint igennem en dansk vinter.

Træet vokser hurtigt og er ideelt til små og mellemstore haver, hvor det skaber et yndefuldt fokuspunkt. Med en højde på op til 6 meter og en flot krone er det perfekt til at skabe skyggefulde områder. 'Accolade' er hårdfør og let at vedligeholde, hvilket gør det til et fremragende valg for både nybegyndere og erfarne haveejere.

A-kvalitet
80 cm stamme
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)