👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Rød Belle de Boskoop'

Heister Æble 'Rød Belle de Boskoop'

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Rød Belle De Boskoop giver store æbler med fast kød og kraftig aroma.

Holder du af store, aromatiske og rustikke æbler, der også er fremragende tilberedte, så er der god grund til at vælge at plante et stort, flot ‘Rød Belle de Boskoop’ Heister Æbletræ i haven. ‘Belle de Boskoop’ Heister æbletræet er kraftigt, frugtbart og dekorativt bredkronet. Med et Heister æbletræ af denne sort, vil du i oktober måned kunne høste store, faste spiseæbler, der fint kan gemmes til senere brug. De holder sig godt, hvis du opbevarer dem rigtig

Et Dansk produceret kvalitets æbletræ.

Ikke på lager

Æblesorten 'Rød Belle de Boskoop' bærer skønne, store syrligt-søde og rustikke æbler. Kan du lide aromatiske, faste og lidt grove spiseæbler, så vil Belle de Boskoop-æblerne være noget for dig. Nyder du samtidig tilberedte æbler, f.eks. i æbletærter, æblemarmelade eller æbleflæsk, så vil du få meget glæder af et Heister 'Belle de Boskoop' Æbletræ.

 

'Belle de Boskoop' er Ikke selvbestøvende. Du skal derfor tænke på, at det bør placeres, hvor det kan blive bestøvet af andre gode æblesorter. Måske har du allerede mange gode æbletræer i haven. Ønsker du at plante gode bestøvere til dit Heister 'Belle de Boskoop' æbletræ, så kan du med fordel se nærmere på sorter som 'Ritt Bjerregaard' og 'Discovery' og 'Katinka'. Disse tre gode æblesorter fås både som Heister og som standard-æbletræer.

 

Når du vælger Heister frem for et Standard Æbletræ, får du et særligt kraftig frugttræ. Heister er nemlig podet på grundstammen A2, der giver disse æbletræer særligt kraftfuld vækst. Samtidig leveres dine nye Heister Æbletræer i store, solide 15-liters potter. De har altså et rigtig godt rodnet, der gør at de hurtigt vil kunne etablere sig og klare sig. Heister Æbletræet kan du forme, så det starter med at danne krone, i præcis den højde, der passer bedst ind i din have. Dit nye Heister æbletræ har en leveringshøjde på 175-200 cm.

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)