PlanteCenter Fyns logo
Heister Æble 'Discovery'

Heister Æble 'Discovery'

Produktinformation

499,00 DKK

Beskrivelse

Drømmer du om et flot, stort æbletræ i haven, der bærer dejligt søde, højrøde spiseæbler af rigtig god kvalitet, så er det måske netop et Heister Æbletræ af sorten ‘Discovery’, der vil passe perfekt i din have. ‘Discovery’ æbletræets frugter modner som nogle af de allerførste æbler, allerede i august måned. ‘Discovery’ er en meget sund og hårdfør æblesort med en flot, kompakt, rund krone, der pryder haven. Når du vælger en Heister får du et æbletræ med kraftig vækst, der kommer op i en god størrelse.

Ikke på lager

‘Discovery’ er en fremragende engelsk æblesort, der er kendt og dyrket i mange haver siden begyndelsen af 1960’erne. Æblesorten Discovery skulle efter sigende være en meget vellykket krydsning mellem de mindre kendte sorter ‘Beauty of Bath’ og ‘Worcester Pearmain’. I Danmark har denne sort vundet stor udbredelse og popularitet blandt mange haveejere. 

Et Heister Æbletræ af sorten ‘Discovery’ er afhængigt af fremmedbestøvning for at bære frugt. Du kan derfor med fordel placere din nye ‘Discovery’ Heister nær andre gode æblesorter, der fungerer godt som bestøvere for netop sorten ‘Discovery’. ‘Discovery’ kan bestøves af blandt andre ‘James Grieve’, ‘Katinka’ og ‘Ildrød Pigeon’, der alle fås som både standard-æbletræer og Heister. 

‘Discovery’ Heister Æbletræet er podet på en kraftig A2 grundstamme. Det gør at Heister Discovery-æbletræet vokser sig større end et standard-æbletræ af samme sort. Når du bestiller store, solide Heister Æbletræer af dine yndlings-æblesorter, får du æbletræer med veludviklede rødder, der leveres i solide 15-liters potter, med en levringshøjde på mellem 175 cm og 200 cm. 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.