PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Aroma'

Heister Æble 'Aroma'

Produktinformation

549,00 DKK

Aroma æbletræ meget sund og hårdført æbletræ med høj spisekvalitet

Aroma-æbler er en af de skandinaviske favoritter indenfor æbler. Tidligt på æblesæsonen kan du fra et Aroma-æbletræ, høste skønne gule æbler med stribet rød dækfarve. Et æbletræ af denne sort er særdeles sundt, frugtbart og modstandsdygtigt. Æblerne fra et Aroma-æbletræ er kendetegnet ved god kvalitet og smag.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

‘Aroma’ er en rigtig god krydsning mellem de meget populære, ældre danske sorter ‘Ingrid Marie’ og Filippa’. Sorten ‘Aroma’ er udviklet i 1947 i vores naboland Sverige. Holder du af de friske og søde Filippa-æbler og de mørkerøde, velsmagende Ingrid Marie-æbler vil du helt sikkert også blive begejstret for denne sort, der rummer mange kvaliteter fra netop disse to velansete æblesorter. Aroma-æbler har en frisk, sød og  aromatisk smag, og modner i september måneds lune sensommerdage.

Aroma-æbletræets frugter modner forholdsvist tidligt på sæsonen. Denne sort er særdeles sund og hårdfør, og kan også dyrkes økologisk. Med en Heister af denne sort, vil du få et stort Æbletræ, der pryder haven med en bred dekorativ og åben krone. ‘Aroma’ Heister æbletræet er podet på en grundstamme kaldet A2. Denne grundstamme giver træet særlig kraftig vækst. Du får altså et flot stort ‘Aroma’ æbletræ, når du vælger at investere i en Heister. Heister-æbletræer leveres i solide 15 liters potter, hvor der er god plads til de kraftige rødder. ‘Aroma’ Heister Æbletræet har en højde på mellem 150-200 cm, når det leveres. 

Heister Æbletræer af sorten ‘Aroma’ er ikke selvbestøvende. De bør derfor placeres sammen med andre gode æblesorter, der kan fungere som bestøvere. ‘Discovery’, ‘Filippa’ og ‘Ildrød Pigeon’ er sorter du med god grund kan sætte sammen med dit nye Heister ‘Aroma’ Æbletræ. Disse tre sorter fungerer bl.a. som gode bestøvere for æblesorten ‘Aroma’, og fås også som standard-æbletræer.

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Bestøvningsoversigt for æbler

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)