PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Gulbladet søjlebøg - Fagus sylvatica 'Dawyck Gold'

Gulbladet søjlebøg - Fagus sylvatica 'Dawyck Gold' 125-150 cm.

Produktinformation

699,00 DKK

Med en Gulbladet Søjlebøg i haven, får du et prydtræ med en gennemgående stamme og en fantastisk flot, søjleformet krone. Denne unikke Bøg har friskt gul-grønt løv i hele vækstsæsonen. En Gul Søjlebøg kan blive op til 15-20 meter højt, og kronen kan blive 2-3 meter bred. En Gulbladet Søjlebøg står flot i haven eller i parker, som solitærtræ, randbeplantning eller i alléer. I efteråret skifter bladene til flotte gyldne, rød-gule høstfarver.

Ikke på lager

Fagus Sylvatica ‘Dawyck Gold’  - Smukt søjleformet prydtræ med grøn-gule bøgeblade 

Den Gulbladede Søjlebøg er et meget dekorativt prydtræ med middelkraftig vækst. Du kan plante Guldbladede Søjlebøge det meste af året, så længe jorden er frostfri. Når du vælger at plante en Gulbladet Søjlebøg, får du et robust og flot prydtræ, der er tolerant overfor vind. Gulbladet Bøg trives godt på en solrig placering i haven eller i halvskygge.

Du kan plante dit nye prydtræ i almindelig, næringsrig havejord. Inden længe er den Gulbladede Søjlebøg en smuk, veletableret del af din have. Med Guldbladet Søjlebøg har du et fantastisk fint, løvfældende prydtræ, der holder de nøddebrune blade på længe i vinterperioden. 

THC10 125-150

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)