PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lonicera Pileata - Ligustergedeblad

Gedeblad - Lonicera Pileata

Produktinformation

15,95 DKK

Søger du et stærkt og frodigt, halvhøjt stedsegrøn bunddække, der er meget let at holde, så er den friske grønne Gedeblad-sort ‘Ligustergedeblad’ et rigtig godt valg. Med Ligustergedeblad vil du med tiden have et tæt, grønt bunddække på ca 50 cm i højde. Du kan placere dit bunddække af Ligustergedeblad de fleste steder. Ligustergedeblad-bunddækket trives både på en solrig placering eller i et mere skyggefuldt område. Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ligustergedeblad er en robust bunddække-type, der egner sig godt de fleste steder i haven. Disse planter er nøjsomme, og vil kunne trives stort set hvor som helst. Søger du bunddække til et større område er Lonicera Pileata ‘Ligustergedeblad’ meget velegnede. Du skal beregne omkring 6-8 Ligustergedeblad-planter pr m2.

Når du vælger at investere i et bunddække af Ligustergedeblad, vil du kunne glæde dig over et stedsegrønt bunddække med graciøst overhængende, tæt vækst af slanke grene med kønne, grønne blade. I det sene forår og den tidlige sommer, i maj-juni, blomstrer Ligustergedeblad med fine hvid-gule, små blomster. I efteråret prydes Ligustergedeblad-bunddækket af meget dekorative lilla bær. 

De 50 cm høje Ligustergedeblad-planter står flot i sig selv, men kan også med fordel placeres sammen med større buske eller træer. Særligt under løvfældende træer gør dette nøjsomme, halvhøje bunddække sig godt. Med Ligustergedeblad får du et friskt stedsegrønt bunddække, der er meget let at holde. Denne hårdføre bunddække-type tåler sagtens beskæring, når det først den er etableret. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)