Vi ser dobbelt, vi sender to pakker blomsterfrø, når du køber én. klik her og se hvilke frø det gælder.

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lonicera Pileata - Ligustergedeblad

Gedeblad - Lonicera Pileata

Produktinformation

17,95 DKK/stk

Søger du et stærkt og frodigt, halvhøjt stedsegrønt bunddække, der er meget let at holde, så er den friske grønne Gedeblad-sort ‘Ligustergedeblad’ et rigtig godt valg. Bunddækket prydes af fine hvid-gule blomster i maj-juni og dekorative lilla bær i efteråret.

Ligustergedeblad udvikler sig til et ca. 50 cm. Højt bunddække.
Trives både i sol og på en mere skyggefuld placering.
Der skal beregnes 6-8 planter pr. m2.

Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

17,95 DKKpr. stk.

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
16,95 DKK120,00 DKK
15,95 DKK500,00 DKK
14,95 DKK1.500,00 DKK
13,95 DKK4.000,00 DKK

Ikke på lager

Ligustergedeblad er en robust bunddække-type, der egner sig godt de fleste steder i haven. Disse planter er nøjsomme, og vil kunne trives stort set hvor som helst. Søger du bunddække til et større område er Lonicera Pileata ‘Ligustergedeblad’ meget velegnede.

Når du vælger at investere i et bunddække af Ligustergedeblad, vil du kunne glæde dig over et stedsegrønt bunddække med graciøst overhængende, tæt vækst af slanke grene med kønne, grønne blade. I det sene forår og den tidlige sommer blomstrer Ligustergedeblad med fine hvid-gule, små blomster. I efteråret prydes Ligustergedeblad-bunddækket af flotte lilla bær. 

De 50 cm høje Ligustergedeblad-planter står flot i sig selv, men kan også med fordel placeres sammen med større buske eller træer. Særligt under løvfældende træer gør dette nøjsomme, halvhøje bunddække sig godt. Med Ligustergedeblad får du et friskt stedsegrønt bunddække, der er meget let at holde. Denne hårdføre bunddække-type tåler sagtens beskæring, når det først den er etableret. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)