PlanteCenter Fyns logo

E-mærket

Har du set e-mærket i højre side af skærmen på PlanteCenter Fyns hjemmeside?

Vi har nemlig fået et blåt mærke, som ikke gør ondt. Faktisk er det rigtig godt, at vi har fået netop det blå mærke.

Bag e-mærket står en stærk non-profit organisation med en bred stifterkreds i ryggen. På deres professionelle og gennemskuelige hjemmeside står dette:

En stærk stifterkreds i ryggen

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv, HK og Dansk Industri.

Dette vidner om, at der er lagt mange gode kræfter og tanker bag e-mærket. Desværre fordi, nogle kunder har rigtig dårlige oplevelser i forbindelse med handel på nettet.

Ved at være en del af e-mærke ordningen vil vi gerne vise dig, at vi tager vores opgave meget seriøst, og at vi for alt i verden gerne vil have, at du får en god købsoplevelse, når du handler hos PlanteCenter Fyn.

Her vil vi prøve at beskrive for dig, hvad det betyder for os som virksomhed, at vi har fået e-mærket, og hvilke fordele det giver dig som kunde i vores webshop.

Vi håber ikke, det bliver alt for kedelig og tung læsning, men hvis du ikke orker at dykke ned i emnet, så kan vi kort og godt sige, at:

E-mærket er både en fordel for kunden og for virksomheden.

E-mærket

Hvad betyder e-mærket for mig som kunde?

At vi er blevet certificeret til at benytte e-mærket betyder faktisk en del for dig som kunde.

Her er de 6 punkter, vi vil fremhæve

 1. Du kan tydeligt se, hvem du handler med

  Det er tydeligt for dig, hvem der står bag PlanteCenter Fyn, og det er nemt for dig at finde vores kontaktoplysninger

 2. Hurtigt svar på spørgsmål

  Vi oplyser dig om, at du nemt og hurtigt kan få svar på dine spørgsmål, enten ved at kontakte os telefonisk eller ved at sende os en mail. Som e-mærket webshop er vi forpligtet til at besvare dine spørgsmål indenfor 5 dage, men så længe kommer du aldrig til at vente hos os! Vi svarer som regel indenfor et par timer

 3. Du er sikret op til 10.000 kroner

  Ved at handle på en e-mærket hjemmeside er din handel sikret op mod 10.000 kroner ved køb af fysiske varer. Denne køberbeskyttelse gælder i 2 år efter modtagelse af varen

 4. Du har fri adgang til juridisk hjælp

  Der er jurister, der sidder klar til at vejlede dig i eventuelle klagesager du måtte have ved os. Dette uden beregning.

  Husk altid at kontakte os først - vi er nemlig til at snakke med

 5. Tydelige oplysninger om fortrydelse og reklamation

  Vi gør dig tydeligt opmærksom på vores handelsbetingelser, herunder fortrydelse og reklamation, når du handler hos os. Både inden du har købt varen, og når du modtager en ordrebekræftelse fra os

 6. Gennemskueligt købsflow

  Når du handler hos os, er vi tydelige omkring leveringstid, den fulde pris med fragtomkostninger og moms. Du vil inden køb blive gjort opmærksom på vores handelsbetingelser, som vi beder dig om at acceptere

Udover de 6 punkter kan vi nævne, at de købsanmeldelser, vi får gennem e-mærket, kun kan komme fra reelle kunder. Det betyder, at man som kunde kun kan anmelde en vare, hvis man rent faktisk har købt og modtaget varen.

På andre populære anmeldelsesplatforme kan man risikere, at der er skabt falske anmeldelser for at opnå en god rating eller mange stjerner. 

Nu er det stadig ret nyt, at vi er blevet en del af denne ordning, og vi har derfor ikke fået ret mange anmeldelser under e-mærket endnu, men vi håber, at I er rigtig mange kunder, der vil benytte jer af at bruge systemet.

Anmeldelser af varer og købsoplevelser bruger vi til hele tiden at blive bedre og optimere vores virksomhed og vores varesortiment. Samtidig kan andre kunder få et billede af, om det er en god hjemmeside at handle på.

Selvfølgelig håber vi også, at alle andre anmeldelser af os på andre populære anmeldelsesplatforme er pålidelige, da vi selv synes, vi gør det rigtig godt.

Tillid

Hvad betyder e-mærket for virksomheden?

For os som virksomhed betyder e-mærket, at vi har fået certifikat på, at det vi gør, det gør vi godt. Vi har ikke lavet de store ændringer i vores måde at drive webshoppen på for at blive en del af dette fællesskab, men vi vil rigtig gerne have, at du som kunde ved, at vi gør vores ypperste for at give dig en god købsoplevelse, når du handler hos os. Altid!

Det gør selvfølgelig også, at vi ikke bare hviler på laurbærrene, men at vi hele tiden er forpligtede til at holde os opdaterede og optimere vores webshop og købsoplevelsen hos os.

E-mærket sikrer en transparens hjemmeside og købsoplevelse, og derfor kan vi da også lige så godt være transparente omkring, at det selvfølgelig ikke er helt gratis at få sådan en certificering. Men vi har vægtet din tryghed og dine rettigheder som kunde i vores webshop rigtig højt, og derfor har vi valgt at komme med i denne ordning.

Vi synes, at e-mærket er alle pengene værd. Også selvom det er blåt - det havde jo været smukt, hvis de lille e havde været grønt, ikke?

Husk, at kigge efter e-mærket, næste gang du shopper på nettet.

Vi ønsker dig en rigtig god, tryg og sikker shoppetur i vores virtuelle havecenter.

Tilmeld dig PlanteCenter Fyns nyhedsbrev