PlanteCenter Fyns logo

CSR

vilde-blomster.dksortering-af-affald.dkco2-udledning.dk

Som en moderne, online planteskole, er vi dybt engagerede i CSR (Corporate Social Responsibility). Bæredygtighed, biodiversitet og respekt for naturen er hjørnestenene i vores forretningspraksis. Vi forstår vigtigheden af at bevare jordens biologiske mangfoldighed og arbejder blandt andet på at udvide vores sortiment af indfødte plantearter, der kan understøtte lokale økosystemer og dyreliv.

"Vild med vilje" er populært i disse år og vi opfordrer gerne vores kunder til at vælge planter, der fremmer biodiversitet i deres haver og offentlige grønne områder. Ved at lade nogle områder vokse mere naturligt og frit, kan vi bidrage til at skabe små, men vitale, oaser for dyreliv midt i urbaniseringen.

Klimaforandringer påvirker os alle, og vi tager vores del af ansvaret alvorligt. Alle vores produkter er danskproducerede og vores producenter praktiserer bæredygtige dyrkningsmetoder og benytter i videst muligt omfang naturlig skadedyrsbekæmpelse, for at minimere det økologiske fodaftryk.

Vores mål er klart: At være mere end bare en online plantebutik, men en partner i kampen for en grønnere, rigere og mere bæredygtig verden for os alle.