👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Brogbladet Spidsløn - Acer plat. 'Drummondii'

Brogbladet Spidsløn - Acer plat. 'Drummondii' 150-175 cm

Produktinformation

469,00 DKK

Kunne du tænke dig et meget dekorativt prydtræ med opret vækst og smuk pyramideformet krone, så er Brogbladet Spidsløn meget velvalgt som prydtræ til din have. Den Brogbladede Spids-Løn har, som navnet afslører, meget flotte brogede blade i grønne og hvide nuancer. Bladene er lappede og helrandede i friske, lyse græs-grønne nuancer med hvid kant. Den Brogbladede spidsløns skudspidser har kønne rødlige farver, der danner en fin kontrast i foråret. I efteråret skifter løvet til flotte, gule kulører.

A-kvalitet 
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150-175 cm.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Ikke på lager

Spids-Løn kendes også under det latinske navn Acer platanoides. Den Brogbladede Spidsløn, du her kan få som smukt prydtræ til haven, er af sorten ‘Drummundii. ‘Drummundii’ Spidsløn har brogede, græsgrønne blade, der har en lidt mere afdæmpet kulør på bladets underside. Bladene er brogede og lappede med hel rand. Den Brogbladede Spidsløn springer ud og står fantastisk flot i maj måned.

Når du planter Brogbladet Spidsløn i din have, får du et kønt, langsomtvoksende træ med flotte brogede blade og rødlige skudspidser. Brogbladet Spidsløn blomstrer kort tid før løvspring med meget diskrete blomster. Bier og mange andre insekter finder nektar i Spidslønnens blomster. Spidslønnens frugter er vingede og flyver som små ‘helikoptere’. Bladene på den Brogbladede Spidsløn skifter i efteråret til fine gullige høstfarver. 

Med denne flotte Brogladede Spidsløn i haven, har du med tiden et 10-15 højt prydtræ. Kronen på din Brogbladede Spidsløn bliver 6-7 meter bred og er pyramidal. De Brogbladede Spids-lønnetræer står smukt som solitærtræer i haven. Du kan også plante Brogbladet Spidsløn i meget flotte alléer, grupperinger eller som randbeplantning. Brogbladet Spidsløn trives godt i veldrænet havejord, der gerne må være en anelse sur. Du kan både placere Brogbladet Spids-løn i sol og halvskygge. 

Spidsløn findes vildtvoksende mange steder i Europa og Centralasien. Du kan finde forskellige typer af Spidsløn vildtvoksende i mange blandede løvskove, lige fra Danmark til Kaukasus. 

THC10 150-175

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)