PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Smalbladet bøg - Fagus sylv. 'Mercedes'

Smalbladet bøg - Fagus sylv. 'Mercedes'

Produktinformation

849,00 DKK

Kunne du tænke dig en særlig smuk prydbusk/busket træ med meget flotte, smalle fligede blade, så er den Smalbladede Bøg ‘Merecedes’ et pragtfuldt valg. Med en Smalbladet Bøg har du kønt, grønt løv i forår og efterår. Den Smalbladede Bøg ‘Mercedes’ får dekorative, gule høstfarver, der lyser op i haven i efteråret. Særligt flot står denne unikke prydbusk sammen med stedsegrønne haveplanter eller frodigt, stedsegrønt bunddække.

Ikke på lager

Smalbladet Bøg ‘Mercedes’ - Tæt og smukt prydbusk med dekorativt løv

Når du investerer i en flot Smalbladet Bøg, får du en dekorativ prydbusk, der fint kan anvendes mange steder i haven. Du kan også have dine Smalbladede Bøge af sorten ‘Mercedes’ i krukker på en dejlig terrasse eller nær indgangspartiet ved din bolig. ‘Mercedes’ Smalbladet Bøg kan du plante i almindelig god havejord, enten i sol eller halvskygge.

 

‘Mercedes’ Smalbladet Bøg er en kompakt, sund og robust prydplante, der bliver 1-2 meter høj i de fleste tilfælde. En aldrende Smalbladet Bøg kan i nogle tilfælde opnå en højde på op til 3 meter. Den Smalbladede Bøg holder længe på bladene i vinterhalvåret, og står flot i haven, sammen med dine andre smukke prydplanter. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)