Vi ser dobbelt, vi sender to pakker blomsterfrø, når du køber én. klik her og se hvilke frø det gælder.

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Etage Kornel - Cornus controversa

Etage Kornel - Cornus controversa

Produktinformation

549,00 DKK

Kunne du tænke dig et meget smukt prydtræ med en ganske særlig og meget dekorativ grensætning, så er etage-kornellen ‘Cornus Controversa’ et meget prægtigt valg. En Etage-kornel er et prydtræ med en flot, bred krone bestående af næsten vandret voksende grene. Beskærer du din etage-kornel, vil den kunne danne en naturlig, grøn parasol i haven. Etage-kornellerne blomster med meget flotte, hvide blomsterskærme i maj-juni måned. I efteråret skifter bladvæksten kulør til smukke, gyldne høstfarver.

Ikke på lager

Etage-korneller er meget dekorative prydtræer, der også egner sig godt i mindre haver. Det helt specielle ved etage-kornellen er, at den har næsten vandrette grene, der vokser i etager.  Søger du et prydtræ, der står flot i efteråret, så er Etage-kornellen Cornus Controversa også et godt valg. 

 

Med Cornus Controversa får du et flot prydtræ med bred krone. Etage-kornellen står meget smukt som solitærtræ i haven, eventuelt mere lavere buske eller frodigt bunddække under. Cornus Controversa tilhører planteslægten Cornus. Denne slægt er ikke hjemmehørende i Danmark, men trives godt i det danske klima. 

 

I Danmark vil du kunne forvente at etage-kornellen bliver omkring 5-8 meter højt, og omkring lige så bredt. Kunne du tænke dig et prydtræ, der danner en meget behagelig skygge, så kan du vælge at forme Cornus Controversa som en form for grøn parasol. 

 

Etagekornel blomstrer i maj-juni måned. Blomsterskærmene minder en del om hyldens blomster, og blomsterskærmene kan være op til 15 cm brede. I efteråret danner Cornus Controversa små, sorte bær.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)