PlanteCenter Fyns logo
Vanessa - Vindrue plante
Vanessa - Vinplanter

Vanessa - Vinplanter

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Med Vanessa får du den flotteste, frodige vinplante, der er meget let at dyrke i haven. Du kan både sætte ‘Vanessa’ i drivhus og på friland, bare der er læ og fuld sol. En vindrueplante af sorten ‘Vanessa’ er selvbestøvende, og giver en god høst af mellemstore, dekorative, rosa-røde vindruer, der sidder samlet i store klaser. Sidst i september og begyndelsen af oktober måned modner de smukke Vanessa-vindruer, og du kan nyde deres sødmefulde og let aromatiske smag.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Vitis Vinifera ‘Vanessa’ - søde, kernefri, rosarøde vindruer

Når du vælger at investere i vindrueplanter af sorten ‘Vanessa’, får du sunde planter med god sygdomsresistens og vinterhårdførhed. Hver plante kan opnå en størrelse på 1,5 meter i bredde og fra 2-10 meter i højde, alt efter hvad du ønsker. ‘Vanessa’ er moderat til kraftig af vækst.

Vælger du at have dine vinplanter i drivhus modner de tidligere, end hvis du sætter dem på friland. Det er vigtigt at vinplanterne er placeret, hvor der er solrigt og lunt, gerne op ad en mur, der vender mod syd. 

Vanessa-vindruer er lige til at spise, når de modner i august september. Du kan nyde de friske frugter som de er, eller tilberede dem til marinerede eller bagt vindruer. Du kan også producere delikat vin af dine Vanessa-druer, eller lave dem til en kølende vindruesaft eller sød vindruegelé.