PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Sylvia - Kirsebærtræ

Sylvia - søjle Kirsebærtræ

Produktinformation

429,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du et selvbestøvende, slankt og rigtbærende kirsebærtræ, der bærer store, skinnende, dybrøde kirsebær med god sødme, så er sorten ‘Sylvia’ et rigtig godt valg. Sylvia-kirsebær modner i slutningen af juli måned og giver et regelmæssigt og godt udbytte af faste bær med saftigt, marmoreret frugtkød. Sylvia-kirsebærtræet har en nydelig, tæt og kompakt, søjleformet krone med kraftige oprette grene.

Flot træ i 10 liters potte.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Prunus Avium ‘Sylvia’ - et slank og rigtbærende kirsebærtræ

Sylvia-kirsebær er store, røde og saftige bær, der bliver mere end 2 cm. Allerbedst er Sylvia-kirsebær, når de er friskplukkede fra træet i haven, eller 1-2 dage efter, hvor de har været opbevaret på køl. De dekorative Sylvia-kirsebær er også velegnede som dekorative bær i cocktails, der nydes på terrassen en sommerdag i juli. 

Kirsebær-sorten ‘Sylvia’ er selvbestøvende en kirsebærsort. Den bedste høst opnår du dog  ved at have flere kirsebærtræer i haven, der indbyrdes kan fungere som bestøvere for hinanden. Sylvia fungerer rigtig godt bestøvnings-mæssigt sammen med sorterne ‘Sam’, ‘Kordia’ og ‘Hedelfinger’.   

Bestøvningsoversigt, kirsebær

 

A kvalitet, Leveres i 10 l. potte. 
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)