PlanteCenter Fyns logo
Blåbær Sunshine Blue

Sunshine Blue - Blåbærbusk

Produktinformation

169,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

VACCINIUM CORYMBOSUM 'SUNSHINE BLUE'

Søde, mørkeblå blåbær med med fin hvid dug, lige til at plukke og spise, friske fra sommerhaven, det er hvad du vil kunne høste, hvis du planter ‘Sunshine Blue’. Blåbærsorten ‘Sunshine Blue’ trives godt i det solrige bed i surbund. I maj og juni måned blomstrer ‘Sunshine Blue’ med de smukkeste blomster i lyserøde farver, der efterhånden skifter til en mere hvid nuance. Samtidig bidrager et blåbærbed af denne sort med smukke høstfarver. 
Delvis stedsegrøn.

Kan blive op til 1 meter høj.
Blomstrer i maj-juni måned.
Bærer modne blåbær fra midten af august.
Leveres i 3 l. potte

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Sunshine Blue

Vaccinium Corymbosum ‘Sunshine Blue’ - søde, solmodne amerikanske blåbær

Søger du en velsmagende og selvbestøvende blåbær-sort, så er Vaccinium Corymbosum ‘Sunshine Blue’ et rigtig godt valg. Har du samtidig plads og lyst til at sætte flere gode blåbærsorter, skal du endelig gøre det. På den måde skaber du nemlig endnu bedre betingelser for at opnå den mest optimale bærsætning. 

Sunshine Blue-blåbær modner i de lune dage i august måned. Du kan nyde dine friskhøstede blåbær som et sundt mellemmåltid, eller tilberede dem til en lækker dessert eller bagværk som f.eks. blåbær-trifli og blåbærmuffins. Blåbærmarmelade på hjemmebagt boller er også meget velsmagende.

Blåbærplanter trives i surbund med en ph-værdi på omkring 5,5. Jorden må gerne være rig på humus og let sandet. ‘Sunshine Blue’ er en dværgbusk, der med tiden opnå en højde på ca. en 1 meter, og en bredde på et sted mellem 60 og 90 cm. Det er en god ide at beskytte sine Sunshine Blue-planter mod frost, første vinter. 

Hvis du vil læse mere om hvordan du selv dyrker blåbær i haven, kan du gøre det her.