Grøn Hinnomaki stikkelsbærbusk

Gul Hinnomaki - Stikkelsbærbusk

Leder du efter en kraftigtvoksende og rigtbærende stikkelsbærbusk, med lækre, små gule stikkelsbær , så er sorten ‘Hinnomaki’ et godt valg. Hinnomaki-busken bliver godt 1 meter høj, og har en meget fin, frodig, overhængende vækst. ‘Gul Hinnomaki’ blomstrer i maj måned. I juni-juli måned vil du kunne høste de modne, let dunede, gule stikkelsbær. ‘Gul Hinnomaki’ er ikke tornfri, men bestemt værd at dyrke. Denne stikkelsbærsort anbefales af Frugt- og Bærudvalget, Danmarks JordbrugsForskning

149,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Ribes Uva-Crispa 'Gul Hinnomaki' - små, lækre, gule stikkelsbær

Når du bestiller en stikkelsbærbusk af sorten ‘Gul Hinnomaki’ modtager du en sund, stærk stikkelsbærbusk i 5 liter potte. ‘Gul Hinnomaki’ hører til blandt de ældre, meget afholdte stikkelsbærsorter, og du kender måske netop denne sort fra din barndom. De fine, gule Hinnomaki-stikkelsbær er klar til høst middel-tidligt. 

Når du planter en ‘Gul Hinnomaki’ stikkelsbærbusk i haven, har du en glimrende selvbestøvende stikkelsbærsort. Du behøver derfor blot en enkelt busk, for at kunne høste de små, lækre gule Hinnomaki-stikkelsbær. 

Vil du gerne have en endnu længere sæson, en endnu rigere stikkelsbærhøst og et bredt udvalg af forskelligartede stikkelsbær, så kan du f.eks. sætte sorterne ‘Rød Hinnomaki,’ der modner tidligt, og ‘Archilles’, der modner sent sammen med din stikkelsbærbusk af sorten ‘Gul Hinnomaki’. Derved får du både gule, røde, små og store stikkelsbær, du kan anvende til forskellige spændende retter.

De gule Hinnomaki-stikkelsbær har en rigtig god stikkelsbærsmag, og kan både spises friskplukkede eller tilberedte, efter smag og behag. De små, gule Hinnomaki-stikkelsbær egner sig bl.a. godt til hjemmelavet saft, marmelade af havens rabarber og stikkelsbær eller en lun og krydret stikkelsbærcrumble. De gule Hinnomaki-stikkelsbær er også velegnede til frysning.