Schuyler - Vinplanter

Schuyler - Vinplanter

Vindrue-sorten ‘Schuyler’ er meget populær i mange danske haver, fordi den er rigtbærende og let modner i det danske klima. Når du planter Schuyler-vindruer, får du en rig høst af store vindrueklaser med fantastisk, saftige druer. Druerne er kernefattige og har muskat-nuancer i smagen. Med en vindrueplanter af sorten ‘Schuyler’, vil du kunne glæde dig over hårdføre og rigtbærende planter, der trives både i drivhus og friland, hvor der er sol og læ. ‘Schuyler’ er selvbestøvende og lette at dyrke.

109,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Vitis Vinifera ‘Schuyler’ - populære, blå vindruer, der modner let

Vinplanten ‘Schuyler’ er en favorit i mange danske haver. De blå, ovale Schuyler-vindruer har en fin, tynd blådugget skræl og kun ganske få, meget små, kerner. En Schuyler-drue måler 1 cm til 1,5 cm.

Vinhøsten for ‘Schuyler’ falder i august måned, hvis du har dine planter i drivhus. Sætter du ‘Schuyler’ på friland, f.eks. op ad en sydvendt mur, vil du kunne høste druer i september måned. De solmodne, blå druer kan spises friske, eller anvendes som frisk frugt, i lækre salater, til vingelé, vindruesaft eller vinproduktion.

Med ‘Schuyler’ investerer du i en robust og hårdfør sort, hvor vinrankerne slynger sig og klatrer med sund, kraftig vækst. Sætter du dine vinplanter hvor der er solrigt og læ, og passer dem godt, vil du sensommer efter sensommer, kunne nyde de dejlige frugter fra ‘Schuyler’ vindrue-planterne, der modner let i det danske klima.