PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Rabarber Livingstone

Rabarber Livingstone

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Denne rabarber er helt speciel. Livingstone rabarber har nemlig en meget længere høstsæson end de fleste andre sorter af rabarber. Cirka 2 år efter etablering går denne sort ikke i dvale, og du kan derfor høste de skønne rabarber både i foråret og efteråret. 

Livingstone har flotte, røde stængler med den dejligste smag af sol og sommer. 

Plant gerne Livingstone Rabarber på en plads i haven med sol eller halvskygge i god, næringsrig havejord. Du kan med fordel gøde dine rabarber med en god organisk gødning en gang om året. Rabarber bryder sig ikke om udtørring, så vand gerne i særligt tørre perioder. 

Planten bliver cirka 60 centimeter høj og 100 centimeter bred, så sørg for, at den har god plads omkring sig, når du planter den. 

Livingstone er sund og hårdfør, men som alle andre sorter af rabarber har den bedst af, at den ikke bliver udtyndet for voldsomt. Når du høster af din rabarber bør du derfor kun tage ⅓ af stænglerne og lade resten stå til at trække næring og sol til at drive nye, lækre skud frem.

Ikke på lager

De lækre rabarber har mange anvendelsesmuligheder både i det salte og det søde køkken. De røde stængler er velegnede til både bagværk, syltning og saft, de kan for eksempel også tilføjes til de syltede rødløg eller i en salat, når de er helt spæde, og hvor syren ikke er for kraftig. 

Lad planten etablere sig i mindst 1, gerne 2 år før du høster både forår og efterår.

Tag aldrig mere end 1/3 del af de lækre stængler.

Denne sort af rabarber bliver ca 60 cm høj.

Plantes i almindelig havejord, gerne velgødet.

En sund sort.

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Rabarber

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)