PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Nijiseiki - Asiatisk Pære

Nijiseiki - Asiatisk Pære 3-4 grene

Produktinformation

399,00 DKK

Beskrivelse

Søger du et helt specielt og atypisk frugttræ, så er det Asiatiske Nashi-pæretræ af sorten ‘Nijiseiki’ et spændende valg. ‘Nijiseiki’ er et dekorativt, løvfældende Asiatisk Pæretræ, der bærer frugter med en ganske særlig, eksotisk melon- og ananasagtig smag. ‘Nijiseiki’ pæretræet står flot med aflange, blanke grønne blade frem til efteråret, hvor det  det skifter til meget smukke efterårsfarver. Nijiseiki-frugterne ligner rust-gyldne æbler af form og farve.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Pyrus Pyrifolia ‘Nijiseiki’ - Asiatisk Pæretræ med lækre, eksotiske Nashi-pærer

Når du planter et Asiatisk ‘Nijiseiki’ Pæretræ, vil du med tiden få et flot 5-10 meter højt frugttræ i haven. Asiatiske Pæretræer er meget dekorative, og har en smukt blomstringsperiode i foråret. ‘Nijiseiki’ Pæretræet trives på en god, solrig placering eller eventuelt i halvskygge. Du kan fint plante din Asiatiske ‘Nijiseiki’ i helt almindelig dansk havejord.

Har du andre tidligt blomstrende pæresorter i nærheden, har du rigtig gode bestøvere til din ‘Nijiseiki’. Er der ikke andre tidlige Pæresorter tæt på den placering du tiltænker dit nye Asiatiske Pæretræ, så vil du med fordel kunne plante pæresorterne Coleree de Juillet, Clara Frijs og Clapps favorite’.

Har du mod på at plante flere spændende sorter af Asiatisk Pære, kan du se nærmere på sorterne ‘Kumoi’ og ‘Husoi’. ‘Kumoi’ minder en del om ‘Nijiseiki’, dog bliver det knap så højt. ‘Husoi’ Pæretræets frugter er mere mere gule i farven, og har god holdbarhed.

A kvalitet 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme P.com. Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.